programok

Scoop Panda / Stuhleck/ St. Corona am Wechsel

Wexl Arena Sípark

Magyar nyelvü sÍoktatás gyerekeknek és felnőtteknek Stuhlecken/ és St. Coronánk a Wexl Arénában

Várunk szeretettel egyénileg vagy kiutazással Sopronból


December-január-február-március

A síelőink javarészét, akik most ismerkednek a síeléssel Stuhlecken és St. Coronán oktatjuk. Ezek a helyek alapok elsajátítására, sítechnika csiszolására igazi gyögyszemek a közelben.

Sopronban a Scoop Sport Egyesületben, vagy online felületünkön a Scoop Panda Síiskolánkban egyénileg és csoportban is megoldott a kicsik és nagyok bejelentkezése majd oktatása.

Stuhleck/ St.Corona am Wechsel, Wexl Arena kiválóan elérhető Magyarországról.

Itt hibátlan infrastruktúrát, hóbiztonságot, tudásnak megfelelő pályarendszert, varázsszönyeget, egyéb oktatási segédeszközt biztosítani tudunk, amely élvezetessé és röviddé teszi a tanulási folyamatot.

Tanfolyamaink, egyéni óráink folyamatosak a téli időszakban. Előre bejelentkezés oldalunkon vagy telefonon megkönnyíti munkánkat.

Szeretnénk minden résztvevőt, gyermeket és felnőttet egyéni oktatással, vagy 3 napos tanfolyamokon a síelés alapjaira megtanítani, bemutatni a sportot, és ösztönözni a gyermekeket a folytatásra. Segíteni a megfelelő felszerelés kiválasztását.

Elsajátítattjuk elméletben és gyakorlatban a szükséges technikai elemeket, azokat készség szintre fejlesztjük. Átadjuk a felvonózás elengedhetetlen szabályait. Elmondjuk a hegyek és a pályák szabályait, hó és lavinaismeretet, a balesetmentes síelés követleményeit. Felhívjuk a figyelmet a természet védelmére.


Az óvodás, iskolás korú gyermekek síelésének programja, 3 napos tanfolyamokon hétfőtől-szerdáig, illetve péntektől vasárnapig:
A 4-7 fős csoportbontásban oktatunk, megszervezzük a kiutazást mini busszal.

Minden reggel 8.15 órakor a találkozási ponttól, Sopron Pláza Alsó Parkoló/ Autó kozmetikától indulunk, ahová majd szintén érkezünk 16.30-kor. Minden csoportba kerül egy oktató és egy asszisztens.

Az egyénileg kiutazó gyermekek / felnőttek a helyszinen csatlakoznak a kurzushoz, vagy az egyéni órákhoz. Előre regisztráció szükséges!
Az oktatás 10.00 órakor kezdődik, 15.00-kor végződik Stuhlecken és St. Coronán ,1 óra pihenéssel, igény esetén meleg ebéddel.

A 3-5 éves korosztálynak Bambini kurzusokat szervezünk, ahol csak délelött vesznek részt a síjátszóházban hétfőn, kedden és szerdán, az ebéd nekik is megoldott.
Az oktatás során, csoportokban vagy egyénileg a játékos metodika elvét alkalmazva, rávezető gyakorlatokkal tanítjuk a gyermekeket, az egyenes iránytartásra, hóeke állásra, biztonságos sebesség kezelésre, irányváltoztatásra, kanyarra, rézsútsiklásra, síél bevetésre. A napi gyakorlati elemekhez kapcsolódó elméleti ismereteket, szabályokat beépítjük a tanmenetbe, válasszuk ki a megfelelő pályalejtést, a segédeszközöket, úgy hogy azt a tanulók élvezettel alkalmazzák, játékos könnyedséggel megtanulják a feladatokat.
Folyamatosan haladunk a könnyebbtől a nehezebbig, az ismeretlentől a tudásig. Egyszerű, tapasztalaton alapuló határozott magyarázatokkal, türelemmel, humorral, kis lépésekkel, időt hagyva a gyakorlásra tanítjuk a síelést.
Minden heti kurzust a fejlődés lemérésének eszközeként terminuszáró bemutatóval, koronázunk, amely a gyermekeknek maradandó élményt biztosít. A délutáni eredmény hirdetés során, jutalmazzuk és ajándékozzuk Őket, szponzorációs díjakkal, ajándékkal. Ezen a napon lehetőséget biztosítunk a szülőknek a részvételre, hogy lássák gyermekeik fejlődését.


A környezeti adottságok:
Stuhelck és St. Corona am Wechsel/ Wexl Arena (változás jogát fenntartjuk)
A sípálya enyhe lejtésű, varázsszőnyeggel, síjátszótérrel, felvonóval ellátott, a kezdő oktatásnak minden igényét kielégíti.


A heti kurzus célja:
A heti kurzus befejezetével tanulóink, nem csak egy magasabb tudásszintre lépnek, hanem célunk felkelteni az érdeklődést nem csak a síelés, hanem az egészséges életmód iránt is. A síelés során tudatosítjuk a természet szeretetének, sportos életmód fontosságának tényét. Megvilágítjuk, hogy milyen egyszerű a szabadidőt hasznosan kihasználni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a sport, az egészséges élet, segít kívánt pszichológiai és szociális fejlődésben, karbantartja az emberi testet, formálja, fejleszti a személyiséget, fokozza a szellemi és fizikai teljesítő képességet, oldja a feszültséget, alkalmazkodó képességet.

Úgy alakítjuk a tanfolyamokat, hogy ezeket a gyermekek megéljék, és maguk belássák.


Költségek, ráfordítások tervezése


Hétfőtől szerdáig a kurzus

150 €/ 3 nap / fő (3×4 óra oktatás, ebéd, esetleges kiutazás Sopronból)

80 €/ 3 nap / fő / Babini kurzus (3-5 éves) (3×2 óra oktatás, ebéd, esetleges kiutazás Sopronból)


Hétvégi kurzus, szombat és vasárnap

160 €/ 2 nap (2×4 óra oktatás, ebéd, esetleges kiutazás Sopronból)


Három napos kurzus hétvégén

170 €/ 3 nap / fő (3×4 óra oktatás, ebéd, esetleges kiutazás Sopronból)


65 € / óra / gyermek / egyéni oktatás ( + 20 € / további fő)


Minden velünk utazó résztvevő gyermeknek a balesetbiztosítást megkötjük.

A felvonó jegy ára nincsen a részvételi költségben.

Saját gyermek biztonságiülés az utazás során, illetve kurzus ideje alatt a sísisak használata kötelező!

A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt, az egyesületünk pártolói tagjaként, a gyermekek szülői beleegyezésével, az online jelentkezési lap kitöltésével!
Minimális résztvevői létszám egy kurzusban minimum 4 fő.


Köszönjük, hogy minket választotok!

Jandl Krisztina és Norbert

Az árak, az elképzelés képlékeny a változtatás jogát fenntartjuk! A tervezett program és ötlet a 1999 éve LXXVI. Törvény alapján szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, terjesztése, felhasználása, jogszabályba ütközik.