Nyári kalandok

« vissza

scoop-ski-plakat-2020_camps

A SCOOP Sports Akadémia csapata szeretné a gyermekeket és szüleiket a hétköznapokból kizökkentve, aktívitásra, közösségi életre ösztönözni. Olyan programokat szervezünk, amelynek része a szabadtéri sport, egészséges életmód. Azoknak a kaland vágyó gyermekeknek/szüleiknek szól, akik szeretnék szabadidejüket hasznosan, egészségesen a friss levegőn kihasználni!

Túráinkon együtt utazunk, ebédelünk, kalandozunk, társaságot építünk gyerekeknek akár szüleiknek, hegyen, völgyön vízen. Meglátogatjuk a környék legszebb tájait, kaland és fun parkokat, vizeséseket, tavakat, bob és bike parkokat, motorik fejlesztőit, tanösvényeit, sziklamászó iskoláit.

A túránk a szünidőben nyáron hétfőtől péntekig tartanak, iskolaidőben egynaposak, szombatonként illetve vasárnaponként. Igazodva az időjáráshoz szervezzük a megfelelő aktivitást.
Nyáron vitorlázunk, szörfözünk, stand-up-olunk, evezünk, kerékpározunk.
Ősszel/tavasszal túráinkon kalandos eseményeket szervezünk.
Télen természetesen síelünk és snowboard ozunk.


St. Corona am Wechsel

Sankt Corona am Wechsel település Ausztriában, Alsó-Ausztria tartományban, a Neunkircheni járásban. Tengerszint feletti magassága 844 méter, területe 8,7 km².
Soprontól 85 km távolságra fekszik, kb.1h utazásra, javarészt autópályán.

A gyermekek/szüleik az egyesület buszával 9.30 kor indulnak Sopronból. 10.30 h kor a megérkezés után a helyi motorik park 25 erőpróbája vár a gyermekekre. Itt a sokoldalú 250 egységből álló játszótér minden korosztályt boldoggá tesz. Állóképesség, ügyesség, fittnesz.
A programot ebéddel folytatjuk egy helyi étteremben.
A finom falatokat egy délutáni túrával dolgozzuk le a kialakított tanösvényen. A túra a bobpályához vezet, amely a nap adrenalin és boldogság lökete, hogy garantált mosollyal utazzunk haza, hogy 16.30-ra Sopronba érjünk.


Részvételi költség:
49€ / fő / nap (minimum 4 fő esetén.)

A részvételi költség tartalmaz:
balesetbiztosítást, utazást, motorik park belépőt, ebédet, 1 bobozást, program szervezést, túravezetést, ajándékot

Scoop bemutatkozás letöltés
Egyesület bemutatkozás letöltés
Szándéknyilatkozat / Jelentkezési lap letöltés


Scoop Ski Academy

Krisztina és Norbert Jandl +36 20 371 9644   info@scoop.hu   www.scoop.hu